top of page

Huwelijks-
fotografie

Jullie gaan trouwen! Prachtig om dit vast te laten leggen, op een sfeervolle en romantische manier. Ik fotografeer de spontane momenten tussen jullie en de rest van de gasten tijdens jullie huwelijk. 

Huwelijksfotografie
Huwelijk
Getrouwd
Bruidsauto
Bruiloft
Bruiloft
Bruiloft
Bruiloft
Huwelijk
Bruid
Bruid
Ringen
Bruid
Bruid

Over huwelijksfotografie

Contact

Als je geïnteresseerd bent om mij in te huren als je fotograaf voor jullie huwelijk, dan stuur je mij een bericht. Vervolgens plannen we een kennismakingsgesprek in via zoom. Ik hoor dan graag wat jullie wensen zijn qua fotografie voor jullie huwelijk. Ook vind ik het ontzettend leuk om jullie beter te leren kennen. 

De shoot

Op de dag zelf ben ik natuurlijk ruim op tijd aanwezig. Het is leuk om foto's te maken van het omkleedmoment, de bruidstaart aansnijden en natuurlijk de ceremonie waar jullie elkaar het ja woord geven. Ik beweeg mij als fotograaf op de achtergrond en leg de spontane momenten vast. 

Erna

Na de shoot ontvang je direct een preview foto. Ik zorg ervoor dat je binnen 2 weken na de shoot een grote selectie foto’s volledig nabewerkt van mij krijgt en kunt genieten van het resultaat!
Natuurlijk krijg je ook je favoriete foto afgedrukt op A4 fotopapier.

Huwelijksfotografie

Lieve woorden - Huwelijksfotografie

Huwelijksfotografie

We hebben Lorijne gekozen als fotograaf op ons huwelijk. Ze heeft bijzonder goed werk verricht en wij zijn haar ontzettend dankbaar.

Zij beweegt als fotografe prettig op de achtergrond en weet precies de juiste momenten vast te leggen. We hebben geen seconde spijt gehad van onze keuze.

Lotte & John

Huwelijksfotografie

Boek je mij als je huwelijksfotograaf, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Ben je benieuwd naar de prijzen van een huwelijksreportage. klik hier

bottom of page