top of page

Baby en newborn
Fotoshoot

Is je babytje net geboren? Dan wil je de tijd vast stil zetten. Ze worden zo snel groot! Laat je babytje vastleggen en bewaar dit moment voor altijd. Kijk hieronder voor mijn meest recent baby en newborn fotoshoot. Een newborn shoot wordt het liefst gepland binnen 2 a 3 weken na de geboorte. 

Baby Valentijn
Newborn
Newborn shoot
Baby fotoshoot
Baby fotografie
Newborn
Baby
Babyshoot
Newborn
Baby
Baby Liam
Newbornshoot
Baby
Newbornshoot
Baby
newborn shoot
newborn shoot
Baby Matii
newbornshoot
Baby Matii
Baby Spencer en Robert
Baby Spencer en Pippa
Baby Spencer
Newborn shoot in Amsterdam. Baby fotoshoot.

Over de fotoshoot

Contact

Als je geïnteresseerd bent in een fotoshoot, vertel ik je hier natuurlijk graag alles over. Als je baby geboren is, stuur je mij direct een berichtje. Dan plannen we binnen 2 a 3 weken na de geboorte de fotoshoot in. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Jij bepaalt zelf de locatie: bij jou thuis of ergens op een mooi plekje in de natuur.

De shoot

Als de baby net geboren is dan slaapt hij/zij nog veel en is dan makkelijk te fotograferen. Voor aanvang kan ik kledingadvies geven aan jou en je baby'tje. Op de dag zelf zoeken we mooie plekken uit om te fotograferen. Je hebt tussendoor de tijd om jezelf te verkleden en je baby'tje te verschonen/verkleden. Ik neem voldoende tijd voor jou en je gezin.

Erna

Na de shoot ontvang je direct een preview foto. Vervolgens zal ik een link met je delen naar een (tijdelijke) online fotogalerij. Hier kan je zelf de foto's uitkiezen. Hierna zorg ik ervoor dat je binnen 2 weken alle foto’s volledig nabewerkt van mij krijgt en kunt genieten van het resultaat! Ook krijg je jouw favoriete foto afgedrukt op fotopapier 20 x 30 cm.

Baby fotoshoot

Boek je baby fotoshoot. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Ben je benieuwd naar de prijzen van een baby fotoshoot. klik hier

bottom of page