top of page

Baby fotoshoot
& newborn
fotoshoot

Is je babytje net geboren? Dan wil je de tijd vast stil zetten. Ze worden zo snel groot! Laat je babytje vastleggen doormiddel van babyfotografie en bewaar dit moment voor altijd. Een newborn shoot wordt het liefst gepland binnen 2 a 3 weken na de geboorte. Is je babytje's ouder dan 4 weken, dan wordt het een baby fotoshoot. Ik creer als newborn fotograaf de meest natuurlijke en pure foto's van jouw baby of newborn. Kijk hieronder voor mijn meest recente babyfotoshoots en newborn fotoshoots.

Newborn fotoshoot
Baby fotoshoot
Baby fotoshoot
Baby Valentijn
Newborn fotoshoot
Newborn
Newborn
Newborn shoot
Baby fotoshoot
Baby fotografie
Newborn
Baby
Babyshoot
Newborn
Baby
Baby Liam
Newbornshoot
Baby
Baby fotoshoot
Baby
newborn shoot
newborn shoot
Baby Matii
newbornshoot
Baby Matii
Baby Spencer en Robert
Baby Spencer en Pippa
Baby Spencer
Baby fotoshoot
Newborn shoot in Amsterdam. Baby fotoshoot.

Over de baby fotoshoot
& newborn fotoshoot

Contact

Als je geïnteresseerd bent in een baby of newborn fotoshoot, vertel ik je hier natuurlijk graag alles over. Als je baby geboren is, stuur je mij direct een berichtje. Dan plannen we binnen 2 a 3 weken na de geboorte de fotoshoot in. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Jij bepaalt zelf de locatie: bij jou thuis of ergens op een mooi plekje in de natuur.

De shoot

Als de baby net geboren is dan slaapt hij/zij nog veel en is dan makkelijk te fotograferen. Voor aanvang kan ik kledingadvies geven aan jou en je baby'tje. Op de dag zelf zoeken we mooie plekken uit om te fotograferen. Je hebt tussendoor de tijd om jezelf te verkleden en je baby'tje te verschonen/verkleden. Ik neem voldoende tijd voor jou en je gezin.

Erna

Na de baby of newborn fotoshoot ontvang je direct een preview foto. Vervolgens zal ik een link met je delen naar een (tijdelijke) online fotogalerij. Hier kan je zelf de foto's uitkiezen. Hierna zorg ik ervoor dat je binnen 2 weken alle foto’s volledig nabewerkt van mij krijgt en kunt genieten van het resultaat! Ook krijg je jouw favoriete foto afgedrukt op fotopapier 20 x 30 cm.

Lieve woorden - Baby fotoshoot

Newborn shoot

Lorijne heeft prachtige foto’s van ons met onze dochter van een paar weken oud gemaakt.

 

Lorijne liet ons volledig op ons gemak voelen en heeft mooie suggesties voor verschillende foto’s. In een uur stond alles op de foto! Wij zijn heel blij met het resultaat en de liefde die Lorijne in de foto’s heeft gestopt. Een echte aanrader!

Elsa & Simon

Baby fotoshoot & newborn fotoshoot

Voor babyfotografie boek je hier nu je baby fotoshoot. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Ben je benieuwd naar de prijzen van een baby fotoshoot. klik hier

bottom of page