top of page

Gezins-
fotoshoot

Je hebt een prachtig gezin, wat is er dan mooier om dit voor altijd te laten vastleggen. Ik fotografeer de meest spontane momenten en leg de liefde tussen jullie vast. Misschien is je kindje wel 1 geworden of wil je een andere mijlpaal vieren. Kijk hieronder voor mijn meest recent gezinsfotoshoots.

Gezinsfotoshoot
Gezinsshoot
Kinderfotografie
Verjaardag
Gezin
Gezin
Gezin
Gezinsshoot
Baby fotografie
Gezin
Gezinsshoot
Familieshoot
Kindje
Vader en dochter
Dit is een foto van een gezinsfotoshoot in Amsterdam

Over de gezinsfotoshoot

Contact

Als je geïnteresseerd bent in een gezinsfotoshoot, vertel ik je hier natuurlijk graag alles over. Na je aanvraag, plannen we samen de datum voor de fotoshoot. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Jij bepaalt zelf de locatie: bij jou thuis of ergens op een mooi plekje in de natuur.

De shoot

Voor aanvang kan ik jullie kledingadvies geven. Op de dag zelf zoeken we mooie plekken uit om te fotograferen. Ik neem voldoende de tijd voor jullie als gezin. Ik zal ervoor zorgen dat iedereen zich op zijn/haar gemak voelt. Jullie tonen je liefde voor elkaar en zo leg ik de spontane momenten vast. 

Erna

Na de shoot ontvang je direct een preview foto. Vervolgens zal ik een link met je delen naar een (tijdelijke) online fotogalerij. Hier kan je zelf de foto's uitkiezen. Hierna zorg ik ervoor dat je binnen 2 weken alle foto’s volledig nabewerkt van mij krijgt en kunt genieten van het resultaat! Ook krijg je jouw favoriete foto afgedrukt op fotopapier 20 x 30 cm.

Lieve woorden - Gezinsfotoshoot

Gezinsfotoshoot

Lorijne heeft prachtige foto's van onze gezinnen gemaakt.

 

Lorijne liet onze kinderen volledig op hun gemak voelen, waardoor alle kinderen er veel plezier bij hadden. Wij zijn heel blij met het mooie resultaat!

Nathalie

Gezinsfotoshoot

Boek je gezinsfotoshoot. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Ben je benieuwd naar de prijzen van een gezinsfotoshoot. klik hier

bottom of page