top of page

FAQ

Bij het boeken van een shoot heb je vast een aantal vragen. Kijk hier onder voor de meest gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur mij dan een mailtje. Ik beantwoord je vraag met liefde. 

Meest gestelde vragen

Wanneer ontvang ik de foto's

Ik deel met jullie binnen 5 werkdagen een (tijdelijke) online fotogalerij. Hieruit kunnen jullie de foto's kiezen en ook jullie pakket. Als jullie je keuze hebben gemaakt stuur ik de factuur, zodra deze is betaald ga ik aan de slag met het nabewerken van jullie gekozen foto's. Deze ontvangen jullie binnen 2 weken via Wetransfer.

Wanneer ontvang ik de factuur

Je ontvangt de factuur zodra je voor een pakket hebt gekozen en de foto's hebt kunnen zien in de online galerij. 

Wanneer kan ik het beste een zwangerschapsshoot boeken

Meestal plannen we een zwangerschapsfotoshoot als je tussen de 32 en 36 weken zwanger bent. Dus het liefst stuur je mij een bericht als je in het begin van je 3de trimester zit. 

Wat moet ik aantrekken tijdens de shoot?

Zodra onze afspraak gepland staat, stuur ik jullie een stijlgids toe. Hierin staan voorbeelden van kleding die je zou kunnen dragen. Daarnaast staat er ook een selectie aan kledingstukken die je zou kunnen lenen. 

Wanneer kan ik het beste een newborn fotoshoot boeken

Een newborn shoot doen we het liefst 2 a 3 weken na de geboorte. Dus als je in je 3de trimster bent kan je mij het beste een bericht sturen en dan boeken we een voorlopige datum voor de shoot op basis van je uitgerekende datum.

Wat als ik ziek ben op de dag van de shoot?

Laat mij dit zo snel mogelijk weten. Dan plannen we de shoot op een andere dag in. Je wil natuurlijk wel stralen op de shoot. 

Zwanger

Boek een shoot

Ben je geïnteresseerd in een fotoshoot? Boek dan nu een shoot. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Ben je benieuwd naar de prijzen van een fotoshoot. klik hier

bottom of page