top of page

Portret
fotoshoot

Wil jij een mooie portret van jezelf voor op je website of flyer? Of wil je jouw brand vast laten leggen? Ik werk altijd met natuurlijk licht en zorg dat jij je op je gemak voelt voor mijn camera. Hieronder vindt je mijn meest recent portretfoto's en meer informatie over de shoot. 

Portretfotografie
Portretfotografie
Portretfoto
Portretfoto
Brandingshoot
Portretfoto
Portretfotografie
Portret fotoshoot
Portretfotoshoot
Alejandra
Alejandra
Portretfoto
Portret
Portret
Racing
Portret
CH
Portretfoto

Over portret fotoshoot

Contact

Als je geïnteresseerd bent om mij in te huren als portretsfotograaf dan stuur je mij een bericht. Vervolgens hoor ik graag wat je wensen zijn qua fotografie en het doel van de foto's. We denken samen na over de locatie en ik geef je eventueel kledingadvies. 

De shoot

Op de dag zelf ben ik natuurlijk ruim op tijd aanwezig. Ik zal kijken naar het licht op de gekozen locatie en jij krijgt de tijd om je eventueel om te kleden. Ik zorg dat jij je helemaal op je gemak voelt voor de camera. We zullen een gesprek voeren en ik maak in de tussentijd foto's. Dit zorgt namelijk voor de meest spontane foto's. 

Erna

Na de shoot ontvang je direct een preview foto. Vervolgens zal ik een link met je delen naar een (tijdelijke) online fotogalerij. Hier kan je zelf de foto's uitkiezen. Hierna zorg ik ervoor dat je binnen 2 weken alle foto’s volledig nabewerkt van mij krijgt en kunt genieten van het resultaat!

Portretfoto

Lieve woorden - Portret fotoshoot

Portretfotografie

Lorijne heeft voor onze psychologenpraktijk heel mooie, professionele foto’s gemaakt.

 

De communicatie met Lorijne was verder fijn en van de foto’s heeft zij erg snel een selectie naar ons terug kunnen sturen, waar wij erg tevreden over waren. Echt een aanrader dus!

Psychologenpraktijk Pro Insight

Portret fotoshoot

Boek je een portret fotoshoot, dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Ben je benieuwd naar de prijzen van portretfotografie. klik hier

bottom of page