top of page

Zwangerschap
fotoshoot

Ben je zwanger? Dan is er niks mooiers om je prachtige buik voor altijd te laten vastleggen. Deze tijd vliegt voorbij en voor je het weet ligt je babytje al in je armen. Hieronder vind je mijn meest recente zwangerschap fotoshoots en meer informatie. 

Zwangerschap
Zwanger
Zwangerschapsfotografie
Zwanger
Gezin
zwanger
Zwangerschapshoot
Zwangerschapshoot
Zwangerschapshoot
Amber & Wouter
Amber
Zwangerschapsshoot
Zwanger
Zwangerschap
Hester
zwangerschap
Zwangerschap
Zwangerschap
Een mooie zwangere vrouw op de bank die haar buik vasthoudt.

Over de zwangershap fotoshoot

Contact

Als je geïnteresseerd bent in een zwangerschap fotoshoot, vertel ik je hier natuurlijk graag alles over. Na je aanvraag, plannen we samen de datum voor de fotoshoot. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Jij bepaalt zelf de locatie: bij jou thuis of ergens op een mooi plekje in de natuur.

De shoot

Het mooiste is om foto's te maken als je rond de 30 tot 36 weken zwanger bent. Voor aanvang kan ik kledingadvies geven. Op de dag zelf zoeken we mooie plekken uit om te fotograferen. Je hebt tussendoor de tijd om jezelf te verkleden. Je partner is ook van harte welkom op de shoot. Ik neem voldoende de tijd voor jou en je partner.

Erna

Na de shoot ontvang je direct een preview foto. Vervolgens zal ik een link met je delen naar een (tijdelijke) online fotogalerij. Hier kan je zelf de foto's uitkiezen. Hierna zorg ik ervoor dat je binnen 2 weken alle foto’s volledig nabewerkt van mij krijgt en kunt genieten van het resultaat! Ook ontvang je jouw favoriete foto afgedrukt op fotopapier 20 x 30 cm.

Zwangerschap fotoshoot

Boek je zwangerschap fotoshoot. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Ben je benieuwd naar de prijzen van een zwangerschap fotoshoot. klik hier

bottom of page