Blogs 

Featured Posts

Foto expositie

IMG_2252.JPG
De opening van mijn eerste foto expositie in de olijfgroene winkel aan de ceintuurbaan Venten, was een groot succes. Veel vrienden, kennissen en familie kwamen een blik werpen op mijn foto’s. Er werd prosecco gedronken, kleding gepast en ondertussen gaf ik uitleg over mijn foto series. Mensen vroegen me wat de ideeën achter de verschillende foto series waren en waarom ik ze zo had opgehangen. Ik kreeg gelukkig veel positieve reacties. Het ophangen van de foto’s zelf was een grote klus, maar gelukkig heb ik veel hulp gehad van vriendinnetjes. In mijn eentje was het namelijk nooit gelukt.

De foto’s zullen tot 3 september te zien zijn in Venten. Kom kijken en laat je inspireren. Niet alleen door mijn foto’s, maar ook door de prachtig gestylde winkel van Venten.


Recent Posts

Search By Tags

No tags yet.

Follow Us

  • Facebook Basic
  • Twitter Basic
  • Google+ Basic