top of page
Baby Valentijn
Newborn
Baby Valentijn
Newborn
Newborn
Baby
Baby Liam
LOHA-20190914-002
LOHA-20190914-001
Daphne, Jacob en David
Baby
Baby Valentijn
Baby Nev
Baby Nev
Baby
Baby Matii
Baby Matii
Baby Matii
Baby Spencer en Robert
Baby Spencer en Pippa
Familie shoot
Baby Spencer
Newborn shoot

Over de fotoshoot

Contact

Als je geïnteresseerd bent in een fotoshoot, vertel ik je hier natuurlijk graag alles over. Als je baby geboren is, stuur je mij direct een berichtje. Dan plannen we binnen 2 a 3 weken na de geboorte de fotoshoot in. Dit kan zowel doordeweeks als in het weekend. Jij bepaalt zelf de locatie: bij jou thuis of ergens op een mooi plekje in de natuur.

De shoot

Als de baby net geboren is dan slaapt hij/zij nog veel en is dan makkelijk te fotograferen. Voor aanvang kan ik kledingadvies geven aan jou en je baby'tje. Op de dag zelf zoeken we mooie plekken uit om te fotograferen. Je hebt tussendoor de tijd om jezelf te verkleden en je baby'tje te verschonen/verkleden. Ik neem voldoende tijd voor jou en je gezin.

Erna

Na de shoot ontvang je direct een preview foto. Ik zorg ervoor dat je binnen 2 weken na de shoot alle foto’s volledig nabewerkt van mij krijgt en kunt genieten van het resultaat!

Natuurlijk krijg je ook je favoriete foto afgedrukt op A4 fotopapier.

Baby fotoshoot

Boek je baby fotoshoot. Dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op. Ben je benieuwd naar de prijzen van een baby fotoshoot. klik hier

bottom of page